duminică, 28 august 2011

Reîncepe Pariu pe Prietenie

Începând cu 18 septembrie începem o nouă ediţie a Pariului pe Prietenie, manifestare literar-artistică a siteului bocancul literar. O dată la două săptămâni, la clubul Mojo (str. Gabroveni 14, vis a vis de magazinul Cocor) vom avea invitaţi poeţi şi cântăreţi (cântăcioşi cum îi alintăm noi) care vor încerca (şi au reuşit toţi până acum) să ne ofere un bun meniu de frumos, compus din versuri şi note muzicale de calitate. Printre invitaţii de până acum aş enumera la poezie: Adrian Suciu, Ştefan Doru Dăncuş, Sorin Despot, George Stanca, Camelia Radulian, Dana Banu etc; la muzică: Ducu Bertzi, Nicu Zota, Fox Studis, Cantos, Vacanţa muzicală (Radu Pietreanu, Mihai Napu, Tănase Tase) etc.
Aşadar, de la data menţionată mai sus, repornim în frumoasa noastră călătorie de duminică, într-o bulă magnifică unde toţi cei care caută un loc de poezie şi muzică sunt răsplătiţi din plin. Uşile pariului sunt deschise atât la mese cât şi pe scenă. Dacă doriţi să luaţi microfonul şi să ne citiţi din poeziile scrise sau să ne cântaţi din melodiile compuse sau, de ce nu, să ne interpretaţi o mică scenetă, vă rog să lăsaţi un semn la acest post sau pe adresa: stefanciobanu2004@yahoo.com.
Un mic consiliu, format din membrii siteului interactiv menţionat mai sus, va analiza oferta dvs. şi aveţi toate şansele să vă găsiţi un loc la microfon.
La rubrica Pariu pe Prietenie de pe acest blog, o să găsiţi de acum informaţii legate de spectacolele noastre (le putem numi aşa) .

1 buşeli:

  1. Cand or sa fie Suciu & Despot sigur o sa trec si eu, in pofida faptului ca ma inteleg destul de prost cu folk-ul. :D

    RăspundețiȘtergere

Zi ceva de-a busilea sau din picioare

de-a bușilea prin aer!