marți, 13 octombrie 2009

Convoi de tacere




In aceasta saptamana a aparut volumul de versuri Convoi de tacere la Iasi, ca urmare a castigarii mreului premiu la festivalul international de poezie ''Grigore Vieru''.
Pentru cei care doresc volumul pretul acestuia este de 20 de lei si poate fi acchizitionat prin colet postal(plata ramburs) daca lasati o adresa postala (rog seriozitate:D).
Pentru cei care sunt din Iasi, volumul este la libraria ''avangarda'' sau la editura edit princeps, peste drum de casa de cultura.
Va multumesc.

6 buşeli:

  1. felicitari! si la cit mai multe carti si best-seller.

    RăspundețiȘtergere
  2. hmm nice...nu era initial puncte de sprijin?

    P D alta parte, vaz k artistu creator de coperta a empatizat cu tine...(pretty well, i might add :P...ceea ce-mi da oareshkari sperantze (dar mai bine tac, deocamdata.

    PS. vezi ca poate "te dau" in ring shtii tu pt ce! LOl

    Frumos, frumos, pe bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. felicitari din nou! imi place coperta! eu zic ca a iesit chiar bine :)! bafta la mai multe premii si volume publicate! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ca un zbor trece peste forii de moarte iar viata sta acolo, printre pietre. Ii vezi cum se sprijinina pe cate-o piatra de aur, iar din apa iese pestele de bronz. Si uite razbate sa ne faca cu mana un el si-o ea.
    Da, de acolo, de dupa mare, de dupa piatra aia gigant,sosesc toti cei ai noptii, toti cei ce stiu sa cante. Sa joace. Sa zboare.

    RăspundețiȘtergere
  5. va multumesc de vizita. sper sa cumparati cartea, si sa o cititi.
    chiar merita:D

    RăspundețiȘtergere
  6. nu ca nu te.as fi felicitat,
    dar asta asa... sa vezi ca.ti rasfoiesc si blogul...:)

    si la mai mare, batrane!
    norock,
    A

    RăspundețiȘtergere

Zi ceva de-a busilea sau din picioare

de-a bușilea prin aer!