marți, 11 octombrie 2011

Pariu pe Prietenie 16.10.2011

Fericirea o simţi când stai în iarbă, când priveşti cum cade o castană lângă umărul tău, o frunză galbenă se desprinde şi te atinge uşor ca rochia de mătase a unei femei frumoase, fericirea o simţi când asculţi un poem care te răscoleşte, o melodie ca o amintire din liceu, fericirea îţi stă la îndemână, iar tu trebuie doar să o primeşti cu sufletul deschis. 


Pariul pe Prietenie vă propune starea de fericire duminică 16 octombrie 2011, de la ora 18:00 în mansarda clubului Mojo pentru a vă bucura de poeziile lui Mihail Gălăţanu, de proza lui Alexandru Stănia (prima oară în limba română), de melodiile lui Eugen Avram, Ion Marinescu şi Cristi Dumitraşcu. Sorin Teodoriu, Ştefan Ciobanu şi Ştefan Tivodar vor modela starea de fericire şi nu vor lipsi nici Clara Mărgineanu şi nici Alex Turcu.

Dragii mei, va fi o ediţie cuminte care promite publicului şi invitaţilor săi, o seară frumoasă de sfârşit de duminică şi de început de toamnă.

Îi aşteptăm pe iubitorii de poezie şi muzică la Mojo Club, Bucureşti, strada Gabroveni nr. 14, punct de reper Bd. I. C. Brătianu, vis-a-vis de magazinul Cocor.

Nu se fac rezervări telefonice
Localizare Club Mojo / Pariu pe Prietenie

Vizualizaţi Pariu pe Prietenie pe o hartă mai mare

0 buşeli:

Trimiteți un comentariu

Zi ceva de-a busilea sau din picioare

de-a bușilea prin aer!